top of page

Om Art by Allsand

502-MaibritteAllsand.jpg
Unikke værker med en fortælling

Mit navn er Maibritte Allsand. Jeg er billedkunstner og har mit eget atelier i Frederikssund, der ligger 45 km nordvest for København.

 

Maleprocessen er for mig en fordybelses – og formidlingsproces. Hvert eneste værk fra min hånd er unikt og selvstændigt forstået på den måde, at hvert eneste værk fortæller og viderefortæller en historie ulig nogen anden.

 

Jeg er et særligt følsomt væsen, der fornemmer og sanser mange stemninger, strømninger og toner i verden – både denne og den næste – og det er disse elementer, der kanaliseres gennem mine penselstrøg, og danner værker med historik.

 

Min stil er transparent og fjerlet. Jeg maler oftest i lyse, douchede nuancer og har en særlig forkærlighed for de klare blålige nuancer. Mit ”varemærke” er de smukke menneskeportrætter – oftest af kvinder – som af sig selv gør opmærksom på deres eksistens og som jeg opfatter det som min mission af give liv på lærredet.

 

Jeg maler også abstrakte værker med inspiration fra naturen. Skoven, kysten, havet og vinden er kerneelementer i min inspiration, og de danner i samklang spændende abstrakte udtryk, som beskueren kan tolke egne oplevelser ind i.

 

Jeg arbejder i mange lag med akryl, collage, bejse, serigrafiktryk og papir. Jeg slutter altid mine værker af med at lakerer dem, så farverne træder smukt frem.

 

Du er altid velkommen til at kontakte mig på mail eller telefon +45 60 46 14 62.

 

De bedste hilsner

Maibritte Allsand

Art by Allsand.jpg

"Wauw... Wauw... Wauw...

 

Hvor er maleriet bare FLOT.

 

Det kommer slet ikke til sin ret, når man ser det på nettet.

 

Det er så meget mere detaljeret, levende og smukt "live".

 

Vi er MEGET glade for købet. Den skønneste julegave, man kunne ønske sig.

 

Tusind tak for handlen og for de fine ekstra billeder og den lille engel i glas.

 

Rigtig glædelig jul".

 

Kh Anette

bottom of page