Om Art by Allsand

I fordybelsen af min indre stemme og i samklang med mit hjerte!

Mit navn er Maibritte Allsand. Jeg er billedkunstner og har mit eget atelier i Frederikssund, der ligger 45 km nordvest for København. Mine malerier udstilles i både ind- og udlandet.

Mine malerier kommer til, når jeg fordyber mig med min indre stemme og er i samklang med mit hjerte. Jeg sanser de helt små nuancer i hverdagen, bliver inspireret af det sanselige, nærværet og vores smukke natur og ikke mindst af de unikke mennesker jeg møder på min vej. Min spirituelle tilgang til livet inspirer og støtter mig i processen, når jeg skabe min kunst.

Jeg har malet i mange år, men det er først i forbindelsen med en sorg og stress periode i mit liv, min kreativitet foldede sig fuldt ud på lærred. Samtidigt kom mine små skifer malerier til live. Igennem fordybelsen i min healings proces, søgte jeg ind i kunstens verden og nye spirituelle billeder åbnede sig op for mig. Det ene billede efter det andet, pressede sig på, og foldede sig ud på lærredet. Når jeg overgiver mig til lærredet, oplever jeg en forløsning, og en fordybelse som er med til at afstresse og heale mig på ny.

Jeg arbejder i mange lag med akryl, collage, bejse, serigrafiktryk og papir. Jeg slutter altid mine værker af med at lakerer dem, så farverne træder smukt frem.

 

Du er altid velkommen til at kontakte mig på mail eller telefon +45 60 46 14 62.

 

De bedste hilsner
Maibritte Allsand