top of page

Kunst - nu som take-away


Som galleriejer er jeg, som rigtig mange andre virksomheder, ramt af nedlukningen pga. corona.

Jeg kan ikke som vanligt byde indenfor til en rundvisning og lade jer se værkerne.

Flere har kontaktet mig, fordi de er interesseret i at se nogle af værkerne med henblik på køb - men hvordan skal det kunne lade sig gøre i en coronatid?

Take-away - hent din kunst i galleriet

Det er muligt at besigtige værker på min hjemmeside eller ved at kigge forbi galleriets udstillingsvindue på Østergade 2B, Frederikssund.Hvis et værk fanger din interesse, så kan du kontakte mig på 60 46 14 62. Så kan jeg vise frem gennem vinduet - og hvis du kan mærke, at netop det maleri skal med dig hjem, så stiller jeg det ved hoveddøren, når betaling er gennemført via mobile pay - og du kan derefter afhente det.


På den måde er vi sikre på, at vi ikke kommer for tæt på hinanden.


Det er mit lille bidrag til, at du kan forskønne dit hjem og skabe lidt fornyelse i en tid, hvor hjemmets rammer er dem, vi ser mest og hvor mulighederne for at komme ud og få nye indtryk, er begrænsede.


Når forholdene vender, og verden igen kan begynde at lukke op - er der naturligvis igen åbent i Galleri Art by Allsand - men indtil da, er kunst som take-away den rette løsning.

Bedste hilsner

Maibritte

Comentários


Featured Posts
Recent Posts
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic
bottom of page